واکنش خادم به پیشنهاد عجیب دبیر: چرا رئیس فدراسیون بدنسازی؟ علیرضا حیدری را معرفی کنید

شنبه ۱۴۰۲/۰۱/۱۹

علی‌رضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی در اظهاراتی عجیب در حاشیه دیدار رؤسای فدراسیون‌ها با وزیر ورزش، عبدالمهدی نصیرزاده، رئیس فدراسیون بدنسازی را به عنوان گزینه ایران برای انتخابات هیأت رئیسه اتحادیه جهانی کشتی معرفی کرد. امیررضا خادم اما در واکنش، علیرضا حیدری را پیشنهاد داده.

علیرضا دبیر با توجیه حضور نصیرزاده در هیات‌رئیسه فدراسیون کشتی، از او به عنوان گزینه‌ای برای معرفی به فدراسیون جهانی کشتی معرفی کرده است. او در توجیه به سوابق بین‌المللی رئیس فدراسیون بدنسازی در IFBB و تسلط بر زبان انگلیسی به همراه سابقه کشتی‌گیری اشاره کرده است.

این اظهارات دبیر به مذاق اهالی کشتی خوش نیامده است. اما امیررضا خادم، قهرمان سابق کشتی آزاد جهان و رئیس پیشین فدراسیون کشتی در واکنش نوشته: «معتقدم فردی برای کاندیداتوری مناسب است که از مدت‌ها قبل ارتباط مستقیم و حسنه با اعضای کلیدی اتحادیه جهانی و سپس اعضای مجمع (روسای فدراسیون‌های ملی) برقرار کرده باشد. توان هزینه از جیب خود به منظور حفظ و توسعه ارتباطات با اعضا را داشته باشد. حداقل در حد محاوره مسلط به یکی دو زبان (انگلیسی، فرانسه، روسی) باشد. آداب خاص چنین جایگاهی را دانسته و تمایل به انجام آن را داشته باشد (تنها حدود سی درصد از این آداب، تخصصی و فنی بوده و هفتاد درصد تشریفاتی است!»

او در ادامه علیرضا حیدری را گزینه شایسته معرفی شدن از سوی کشتی ایران برای حضور در هیات رئیسه فدراسیون جهانی کشتی دانسته است: «در مجموع و در حال حاضر، پیشنهاد من برای گزینه مناسب این کرسی علیرضا حیدری است چرا که ایشان از شاخصه‌هایی مانند: عناوین قهرمانی، تمکن مالی، آشنایی به زبان، آشنایی با ملزومات اصلی برای برقراری ارتباط با چهره‌های اثرگذار، ارتباط مناسب و چندین ساله با طیف‌ همسو با روس‌ها (به عنوان تاثیرگذارترین گروه در رای آوری)، علاقه به حضور در این جایگاه و کمک به کشتی کشور برخوردار است.»

البته خادم کنایه‌ای هم به اتفاقاتی که برای دکتر توکل افتاده هم زده: «هر چند دکتر محمد توکل سالیان درازی توانست موقعیت خود را در سطح اول مدیریت کشتی دنیا حفظ کند اما در این مسیر نه تنها نظام مدیریتی ورزش کشور و فدراسیون کشتی تقریبا هیچ حمایتی از او نکردند، بلکه در زمانی که ایشان ریاست کنفدراسیون کشتی آسیا را داشت، رسما خواستار خلع او شده و این موقعیت استثنایی را از ایران گرفتند! فردی که به عضویت هیات رییسه اتحادیه جهانی نایل می‌گردد، انتخابش به معنای نمایندگی کشورش در اتحادیه نبوده و موظف به حمایت از همه کشورهای عضو است؛ بنابراین الزما حمایت کشورش از او باعث انتخابش نشده و باید نظر کشورهای دیگر را هم جلب کند.»

خبرهای بیشتر

پربیننده‌ترین ویدیوها

تیتر اول با نیوشا صارمی
خبر
چشم‌انداز با مهدی مهدوی‌آزاد
خبر

شنیداری

پادکست‌ها