شب بزرگ زنان در مراسم گرمی؛ تیلور سوئیفت برای بار چهارم جایزه آلبوم سال را گرفت

دوشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۶

زنان دنیای موسیقی توانستند بیشتر جوایز را در مراسم گرمی امسال که از سوی آکادمی ملی علوم و هنرهای ضبط برگزار می شود، از آن خود کنند. تیلور سوئیفت، خواننده ۳۴ ساله آمریکایی، برای چهارمین بار برنده آلبوم سال شد و از این نظر رکورد جدیدی را در تاریخ اهدای این جوایز به ثبت رساند.

سوئیفت در مراسم شصت و ششمین دوره جوایز گرمی که شامگاه یکشنبه ۱۵ بهمن در لس‌آنجلس آمریکا برگزار شد، با برنده شدن جایزه آلبوم سال برای چهارمین بار تاریخ‌ساز شد.

او جایزه خود را از سلین دیون، خواننده کانادایی که به تازگی به دلیل بیماری از دنیای موسیقی کناره‌گیری کرد، برای آلبوم خود با عنوان «نیمه‌شب‌ها» دریافت کرد.

به این ترتیب، سوئیفت تنها هنرمندی شد که توانسته چهار جایزه برای آلبوم‌هایش دریافت کند و اکنون بالاتر از فرانک سیناترا، پل سایمون و استیوی واندر قرار گرفته که هر کدام سه بار برنده این جایزه‌ شده‌‌اند.

او هنگام دریافت جایزه گفت: «می‌خواهم به شما بگویم که این بهترین لحظه زندگی من است. وقتی یک آهنگ را تمام می‌کنم، احساس خوشحالی می‌کنم.»

سوئیفت از فرصت دریافت جایزه استفاده کرد و انتشار یک اثر جدید خود در ۱۹ آوریل، با عنوان «بخش شاعران شکنجه‌شده» را اعلام کرد.

پیشتر نشریه تایم آمریکا از او به عنوان شخصیت سال ۲۰۲۳ و ملکه پاپ یاد کرده بود.

در میان سایر بخش‌های اصلی جوایز گرمی نیز مایلی سایرس برنده گرامافون سال برای ضبط آهنگ «گل‌ها» شد.

در مورد امیدهای موسیقی، ویکتوریا مونه به عنوان کشف سال انتخاب شد. اولین آلبوم او در سال گذشته بسیار مورد توجه قرار گرفت.

جوایز گرمی امسال تا حد زیادی تسلط زنان بر دنیای موسیقی آمریکا را نشان داد.

سال گذشته، شروین حاجی‌پور، خواننده ترانه «برای» جایزه «بهترین ترانه برای تغییر اجتماعی» را در مراسم جایزه گرمی سال ۲۰۲۳ از آن خود کرد.

پس از این اتفاق، موجی از واکنش‌های حمایتی به راه افتاد و آمریکا این جایزه را ادای احترام به مردم ایران توصیف کرد.

برخلاف دیگر بخش‌های گرمی که نامزدها با رای اعضای آکادمی انتخاب می‌شوند، نامزدهای این بخش را مردم تعیین می‌کنند که در دور اول این کارزار در شبکه‌های اجتماعی، ترانه شروین حاجی‌پور بیشترین رای را آورد.

دو سال پیش نیز، مراسم شصت‌وچهارمین دوره اهدای جوایز موسیقی گرمی در حالی برگزار شد که ولودیمیر زلنسکی، رییس‌جمهوری اوکراین طی سخنانی ویدیویی در این مراسم، از حاضران و تماشاگران خواست تا از هر راهی که می‌توانند، غیر از سکوت، به اوکراین کمک کنند.

علاوه بر سیاست، مهم‌ترین جشنواره موسیقی دنیا تحت تاثیر فناوری‌های جدید نیز قرار گرفته است.

در تیرماه، برگزار کنندگان جوایز گرمی که به عنوان معتبرترین رویداد حوزه موسیقی در جهان شناخته می‌شود اعلام کردند که برای استفاده از هوش مصنوعی در تولید آثار موسیقایی محدودیت ایجاد کردند.

بر این اساس، آثاری که صرفا به وسیله انسان تولید شده باشند امکان رقابت در بخش‌های اصلی این رویداد را خواهند داشت.

در قوانین به‌روز شده جوایز گرمی، اثری که هوش مصنوعی آن را به‌طور کامل ساخته باشد از حضور در رقابت‌ها منع شده است.

خبرهای بیشتر

پربیننده‌ترین ویدیوها

گفت‌وگوی ویژه
جهان‌نما
خبرها
خبر ورزشی

شنیداری

پادکست‌ها