قوه قضاییه اعلام کرد کیفرخواست علیاکبر رائفیپور، فعال رسانهای اصولگرا، بر اساس گزارش یک نهاد امنیتی، به اتهام «نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی» صادر و پرونده به دادگاه ارسال شد. طبق گزارش خبرگزاری میزان، تحقیق درباره مسایل مطرح در مورد موسسه «مصاف» رائفیپور آغاز شده است.
اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه جمهوری اسلامی، سهشنبه دوم مرداد، در پاسخ به سوالی درباره موسسه مصاف گفت: «در خصوص این موسسه، یکی از نهادهای امنیتی گزارشی را برای قوه قضاییه ارسال کردند که حاکی از این بود که در خصوص این موسسه نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی صورت گرفته است که در این رابطه پرونده تشکیل شد.»
به گفته جهانگیر، پس از تحقیقات، علیه فرد یاد شده (علیاکبر رائفیپور) کیفرخواست صادر و پرونده به دادگاه ارسال شده است که در دستور رسیدگی دادگاه قرار دارد.
دیروز خبرگزاری میزان، وابسته به قوه قضاییه، گزارش مفصلی درباره رائفیپور منتشر کرد.
در این گزارش بدون اشاره به جزییات موارد مطرح درباره موسسه مصاف آمده است: «به محض رسیدن به نتیجه نهایی اطلاعرسانی صورت خواهد گرفت.»
مرکز رسانه قوه قضاییه ۲۰ خرداد امسال نیز در گزارشی از تشکیل پروندهای با عنوان «نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی» علیه رائفیپور خبر داد و نوشت که این پرونده با توجه به گزارش ضابطین به دلیل مطالبی که متهم در فضای مجازی منتشر کرده است، برای او گشوده شد.
پرونده مورد نظر پس از صحبتهای رائفیپور در روز ۱۸ خرداد درباره سقوط بالگرد ابراهیم رئیسی و همراهانش برای او باز شد.
این سخنران حکومتی، درباره سقوط بالگرد رئیسی گفت: «با چندین خلبان در این خصوص صحبت کردم و برای آنها هم این اتفاق عجیب بود. خلبان بالگرد رئیسی بسیار ماهر بود. بالگرد هم فرسوده نبود.»
به گفته رائفیپور، از این هلیکوپتر برای جابهجایی علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی استفاده میشده است.
سایت مشرقنیوز از رسانههای نزدیک به سپاه پاسداران، روز ۲۹ اردیبهشت امسال در گزارشی نوشت که بر اساس گزارش تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی از بانکها، موسسه مصاف متعلق به علیاکبر رائفیپور، «با حسابهای خود پولشویی انجام داده» است.
طبق این گزارش، ۱۴ میلیارد تومان بهحساب امیرحسین رائفیپور، برادر علیاکبر رائفیپور واریز شده و صورتهای مالی خواهر او تراکنشهای مشکوک داشته است.
محمدرضا فرزین، رییس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی هم اردیبهشت ماه امسال در واکنش به افشای اسنادی از پرداختهای موسسه مصاف، گفت که دستور داده «با عاملان افشای آن برخورد شود».
فرزین تاکید کرد که اگر محرز شود ارسال اطلاعات مالی این موسسه از طرف شبکه بانکی بوده، «با عاملان این اقدام غیرقانونی» شدیدا برخورد خواهد شد.
موسسه مصاف خرداد ماه سال ۱۳۹۰ به وسیله دو نفر به نامهای امیرحسین رائفیپور و حسین کوثری تاسیس شد. امیرحسین برادر علیاکبر رائفیپور است که خودش هم در مصاحبهای این موضوع را تایید کرده است.
نام «موسسه مصاف ایرانیان» مخفف عبارت «مبارزه با صهیونیسم، اومانیسم و فراماسونری» و با نام علیاکبر رائفیپور شناخته میشود که اظهار نظرهای شبهعلمی او مدتهاست اسباب طنز و شوخی است و در اسفند ۱۴۰۲ و اردیبهشت ۱۴۰۳ پدیده انتخابات مجلس شد.
این موسسه واحدهایی دارد از جمله: واحد مهدویت، واحد معماری و شهرسازی، واحد سیاسی و دشمنشناسی، واحد امنیت غذایی، واحد موسیقی، واحد اقتصاد، واحد فرق و ادیان، واحد آموزش رسانه، کانال مصاف، واحد سلامت، واحد بینالملل و واحد خانواده که در آن تدریس میشود.
دی ماه ۱۳۹۵، کوثری با دریافت حقالشرکهاش از موسسه خارج و کمی بعد فردی به نام احسان اختیاری جایگزین او شد.
اسفند ۱۳۹۷، کوثری دوباره شریک و اختیاری خارج شد.
محمدحسن نجمی پیشتر و در اردیبهشت ۱۴۰۳ گزارش مفصلی درباره ارتباطات مصاف در روزنامه اعتماد نوشت.
رائفیپور از طریق برادرش یک مجموعه دیگر را هم مدیریت میکند: موسسهای به نام «میعاد مهر مهدوی» که آذر ماه سال ۱۳۹۸ تاسیس شده است.